Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pingst.


Hänryckningens tid.

Ditt förstånd rycks ifrån dig
Du förstår naturens hemligheter
Du talar alla språk
Du dansar med blommorna och fåglarna
på ängen
Hör samman med allt på denna jord.

Under denna korta tid
finns inga hinder, inga gränser,murar
Allt folk är ett folk
Intet är dig främmande
Ingen är främmande för dig.

Det är hänryckningens tid.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-14 16:09

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En ljuvlig dikt om
hänryckningens tid
som gör en så glad
och hänryckt. Den
förfärliga vintern och
kalla våren gjord att
man nästan glömt
hur det känns!
Tack!
2016-05-22

    Sefarge VIP
Kärleksförklaring
Till skapelsekraften
Under allas vårt skinn?
:)
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram