Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våt gräsmatta





Du sprutar
gödningsmedel

min
gräsmatta



Jag betalar
med
min
själ




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 629 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-14 18:32



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
En Faust för nutiden. Snyggt!
2016-05-17

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-05-16

    Marica Dahl
Texten har ett djup som väcker känslor och tankar. Bra där! !
2016-05-14

  Leo Rudolphzon
Enkel med djup
Snyggt
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa