Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första maj, igen

Mens svarta vågor fösa-
Blodiga pustar från våta marker
och kronorna darra.

Själva skaka tappa löven.

Återfodden barnet
väx upp genom röd lera
och döda blad
och krona.

Ta sedan haven




Fri vers av en gång
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-14 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en gång
en gång