Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En om öl

Igen och igen och igen
Fem gånger om dagen
Där finns ingen
Sju komma tre gånger sju idag igen
Jag lovar att där finns ingen
En till medan du ligger i sängen
Tills du vaknar finns det äntligen ingen

Så var vi där igen
Bakfull och ensam i gryningen
Det händer om och om igen
Se dig om vännen
Det finns ingen

En öl på morgonen
En öl på förmiddagen
En öl på eftermiddagen
En öl på kvällen
En till öl, tills du somnar igen

Det är ingen bakom fönstren
Det är en skugga från träden
Det är mörkrädslan från barndomen

Det är något att leva över
Det är något som kommer att gå över
När sömnen kommer

Igen
Det blir morgon igen
Också den här dagen
Solljus strömmar genom fönstren igen
Det är sommar bakom fönstren
Drick en öl igen

Sju komma tre gånger sju fem gånger om dagen
Ut och in från toaletten på grund av magen
Jag lovar att det finns ingen
Ingen bakom fönstren
Utanför dörren ingen
Ingen som ringer på mobilen
Och när du sover finns där ingen




Fri vers av en gång
Läst 311 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-18 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en gång
en gång