Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi klasskamrater och flera med oss

Det
Bara, armar
Under dem blåa gröna grå
Vener
Tunna
Få, ord på

Vi satt häromdagen, oss med flera och klasskamrater
Vi såg på som hösten i vi, fall alla i
Det var träd med namnskylt
[Deskriptor]
Som såg ut som ett rakblad

Stål är stål
Hud är hud
Grå är blå
Blå är röd

Det är allt
Är det

Baklänges




Prosa (100-ordare) av en gång
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-09-10 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

en gång
en gång