Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudarna vet att jag suger

Jag har vart på min kvällskurs
och dagskursen innan det
det är nästan allt jag klarar av

På tuben hem fylldes jag av skräck
tänk om någon skulle ifrågasätta mig
och alla öl jag köpte tidigare idag

Men vad det är löjligt
Jag har Morrissey och jag har Budvar brew
Jag kan sjunga i falsett

Rör runt i fontänen




Prosa av en gång
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-02-13 00:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klart Du ska fira när på dags- och kvällskurs är avslutade. Sen så är det inte alla som kan sjunga i falsett!
2019-02-13
  > Nästa text
< Föregående

en gång
en gång