Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den här gången

Den här gången.

Den här gången ska det bli så bra.

Jag ska vara trevlig, men inte för på.
Jag ska vara snygg, men inte för fixad.
Jag ska vara lagom svår. Bara svara på sms ibland.

Jag ska inte förvänta mig något.
Jag ska inte hoppas på något.
Jag ska inte tro att det blir något seriöst av det.

Den här gången ska det bli så bra.

Jag ska vara charmig, härlig, flirtig.
Jag ska vara rolig, smart och glad.
Jag ska skratta mycket, dansa ofta och dricka rosé.

Jag ska inte bli sårad.
Jag ska inte känna för mycket för snabbt.
Jag ska inte bry mig. Alls.

-----------------------------

Jag var för på. För fixad. Skrev för många sms.
Förväntade mig så mycket. Hoppades på så mycket.
Trodde att det äntligen skulle bli något seriöst.

Jag var charmig, härlig, flirtig.
Rolig, smart och glad.
Skrattade mycket, dansade ofta och drack rosé.

Men det räckte tydligen inte.

För jag blev sårad. Kände för mycket för snabbt.
Och jag brydde mig. Så jävla mycket.









Nästa gång.
Nästa gång ska det bli så bra.




Fri vers (Fri form) av blått nagellack
Läst 358 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-15 23:14



Bookmark and Share


  Emelie Hansen
Du är galen. Helt sjukt bra. Hjärtats kugghjul börja snurra och jag tänkte JA, visst är det så! Fortsätt skriv fina du. Du förgyller mångas vardag med dina ord. :)
2017-03-19

  Levina Storåkern
Att inte känna för mycket för snabbt, FY FAAN vad det är svårt!
Bra text och 100% igenkänning
kram
2016-06-04

  Solstrale VIP
Kör i vind då går det som du vill! Vänta på vind kan det vara värt, i lä kan du vila dig... En bra tänkvärd text, bra skrivet, gott att dela, klokt att ge läsarna en chans att ta del av och vist att lägga ut....
2016-06-01

  Ericafika
På't igen bara! :)
2016-05-23

  stig wikman
Känner dig inte,
men du skriver
bra , min vän.
KRAM Å APPLÅD.
2016-05-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
du är perfekt hur du än är,
det går aldrig få för mycket av dig

bara önska mer
2016-05-15
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack