Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STUGLIVET


I morse var det 4 grader kallt, min man var uppe tidigt och eldade.

Det sprakade och brann både i braskaminen och vedspisen.
Kaffedoften letade sig in till sovrummet.
Kaffet smakade gott med en ostfralla till.

Efter det ut i guds fria natur.
Jag gick på den slingriga grusvägen.

Såg flera domherrar på min promenad.
Vad säger de gamla talesättet?

Jo att det kan komma snö igen, trots att april var så skön.
Man får ta det som det kommer.

Ingen ide att surna till för vädret.
Livet är här och nu.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2016-05-16 12:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis
så skriver
en vis!
2016-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP