Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I betraktarens ögon

jag ser någonting jag länge sett förbi

jag hör tystnaden när viskningen tar en paus

jag känner känslor som jag länge begravt

jag önskar att jag såg mig själv genom hennes ögon




Fri vers av brokensoul
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-16 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul