Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag

Första dagen, igen.
Fortsätt brännmärk Vi

Idag är du för mig evig
Idag är alla ord menade

Skapa krav!
... så jag kan svära dig evig trohet
Idag

är alla ord menade

Idag




Fri vers (Fri form) av Lillith
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-17 06:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith