Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osanning

Det vilar en osanning mellan dig och mig
Den kryper ihop som ett litet barn
Den jämrar och kvider

Vi gör allt för att tysta och lugna
Vi vaggar och vyssar
och kysser och smeker
gör allt för att söva den lille till söms

Vi är som vakande föräldrar
så rädda för tårar
som fuktar de trinda kinderna
och slutar hängande på käkens rand

Vi är som förskrämda föräldrar
så rädda för skriket
som talar sitt tydliga språk
och visar vems barnet egentligen är




Fri vers av Titti Schmidt
Läst 416 gånger
Publicerad 2006-05-06 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Schmidt