Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


skyskrapa

 

ett sjukhus, ett höghus 

med toalettstolar i sällskapsrummet

snäckskal och porslinskärvor

på golvet

men högt

i tak




Fri vers av Nanna X
Läst 283 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-05-18 01:25



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Alltid intressant att läsa dina texter. hjärna och hjärta i skön förening.
högt i tak kan vara försonande känns så här..
2016-06-01

  Anya VIP
Jaa nog är det högt till tak alltid...när man måste göra behoven i sällskapsrummet. Men vad fasen...skit i duschen...det löser sig. Gillar dina drömmar... de inspirerar.
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Mystisk dröm. Vad betyder den?
Man funderar..
Kanske drömmar om att flytta dit..?
Högt i taket svävar drömmarna?

Tycker om din text..
2016-05-18

    ej medlem längre
Härligt drömsk och surrealistisk text.. Känns obehaglig men ändå lite mysig.
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X