Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det börjar lövas


Ringar!

När ringar börjar blomma

Jag går ängen
Nu är det vår
Livet är högt

Nu börjar björken löva sig
och blommor ligga tiger som på bår
timma som i ett ur

Månen går
och
Solen lyser upp
över ängar och hedar

Bjuder upp på ett välkomnande

Låta solen kyssa liv
i en skirande gång




Fri vers av Karina"Kia"
Läst 449 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-05-18 01:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Formas i en varm ljuvlig tanke .)
2016-06-01

  Peter G VIP
Det är som vackrast när allt är på väg att slå ut, när våren är på väg mot sommar!

Levande text med fina vårbilder!
2016-05-22

  Marita Ohlquist VIP
"Låta solen kyssa liv
i en skirande gång"

Underbar avslutning på en fin text!
2016-05-20

  Nils-Robert
Å vad härlig dikt
2016-05-19

  mike irow
vad skall sägas?...
vem skall höras?...
henne som går ängen
bokmärker...

2016-05-19

  Fem hjärtan VIP
Så vackert du skriver.. Sista strofen är underbar!
2016-05-18

    Dan Myrbeck
Det både lövas
och love:as!
2016-05-18

  Bibbi VIP
Njuter till fullo.
2016-05-18

    ej medlem längre
Vackra bilder formar dina ord.
2016-05-18

  Rise Little One
Härligt när den ljusa tiden kommer... och man lever i här och nu ...

"Låta solen kyssa liv
i en skirande gång"

Tack vännen!
2016-05-18

    ej medlem längre
Mystiska formuleringar... Vacker naturskildring. Det finns både natt och dag i dikten. Första raden är underbar, den väcker frågor
"När ringar börjar blomma"
ringar brukar inte blomma så det är härligt surrealistiskt, kanske symboliserar det förälskelse? :-)
2016-05-18

  Ninananonia VIP
Fina bilder..du målar med ord..
2016-05-18

  Quasimodo
Här växer och spirar det så det knakar och nytt liv blir till, fint!!
2016-05-18

  ULJO
Vår blir sommar i naturens härlighet, låt oss njuta länge av denna skönhet
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Karina
Karina"Kia"