Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valborg; då och nu

det virvlar från bilar och gatulampor utanför
jag ligger på överslafen i rum nr 26 och känner mig tom
resten av folket är på rave party någonstans
förra valborg var vi nykära, vi firade hemma hos honom och jag var full
året innan det var jag med långhåriga emanuel
jag tror jag dejtade simon just då men låg med jimmy den natten
jag saknar svängiga nätter och suktande pojkar
när livet var som en dans på rosor för att det just inte var så
det var längesen han gjorde mig glad,
senast idag

var är mina bikini- och shot bilder på facebook?
varför är jag noll och alla andra tusen //




Fri vers (Fri form) av trött
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-18 15:25



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag vill komma in i historien även om det gör ont. Sån skön nostalgi.
2016-05-18
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött