Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"och nattens mörker jagas iväg av Tingeling"


Toner i kvällskvisten.



Händelseutvecklingen
Följer inte alltid ett mönster

Variationer av ett tema
800 gånger

Ingen etyd är den andra lik
När jag följer ditt ansiktes
Mönster i kvällsljuset


Ur Datorn vällde
Näthatet fram
För att du är en
Kvinna med uttalade
Avsikter. Åsikter

Om mina kärlekstoner
kunde sudda ut dessa
Meningslösa,menlösa
Rädslomörka påhopp

Och Du säger att Du
bara är trött.

Men älskar min musik. ..

Som jag kan spela för dig
Tills tangenterna blivit utnötta

Spelar,spelar i aftonrodnad

Om bara tiden den utsatta
Kunde stanna emellan Oss.

Och våra hjärtan
sammansmälta till ett.

Näthat och troll
Är ingenting. ..

Får fara iväg där ute
Sin egen färd
I evighetens Cyberrymd

Utan att komma åt
Vår enhetliga själ

Spelar variationer av ett
Tema. 800 gånger. ..

Kärlekens heta pulsslag
I vårt blod. ..

Och våra hjärtan
sammansmälta
Till ett. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-22 01:21



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hjärtats stämma
2016-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat!
2016-05-22

    ej medlem längre
Tack för dina ord som berör och leder till eftertankar.
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP