Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnan


Flickans stjärnglans,
med den höga statusen
i stjärnvärlden,
gjorde henne blind.

Med oseende ögon
betraktade hon
mänsklighetens villkor,
som inte gällde för henne.

Hon solade sig i ljuset
från stjärnorna
och neonen,
och hon levde.

I solljuset,
kände hon sig
betittad och rotlös
och blottad i stjälen.




/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-05-06 09:44



Bookmark and Share


  * Ammi *
Hm..hur är det man säger..solen avslöjar allt..jag förstår andemeningen iaf. bra skrivet...
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina