Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AVVIKAREN


Där satt han,
på det daggfuktiga gräset
i den stora parken,
med lekande barn.
Han satt där,
med sitt liv
i en sliten ryggsäck
med trasig dragkedja.
Han tyckte dom nya vita skorna
blänkte,
alla såg honom.
Giftets frånvaro
slet i hans inälvor,
hans bankande hjärta ömmade
och tårarna
rullade brännande ner
på hans smutsiga kinder.





/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-05-06 09:59



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja tänk att en del ska ha det så...medans andra har det tryggt och ombonat...blir älskade och omfamnade...mycket starkt fångat!
2006-05-08

  JMR
Stackars man....tänk så många som har det så i världen.
2006-05-08

  Teresia Ridell
Väl fångad känsla !
Känner väl igen mig i känslan att inte "passa in".
2006-05-08

  Cecilia H
Bra! jag gillade den mycket :)
2006-05-07

    armageddon
Läste just en mycket mycket fint skriven och beskriven text. Rörande och berörande. Bra jobbat!
2006-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina