Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att ångra sig


Spån

Jag plockar bladen
på kronärtskockan
ett efter ett
Njuter en stund
Jag läser breven
för att förstå
Jag hade din
uppmärksamhet
Nu knyter sig magen
revolterande hugg
Jag har lagt mig själv
i vedtraven




Fri vers av Ebbapunkt
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-05-06 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebbapunkt