Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSÖK INTE

Någon sa en gång att du ska inte säga försöka utan att du ska.
Just i det sammanhanget var det nog rätt råd.

Det har gått många år sedan detta samtal pågick.
Nu vet jag att jag kan.

Säger till mig själv, jag försöker inte utan jag ska.
Våra hjärnor är så intelligenta så programmerade.
De vet om man bara försöker.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2016-05-20 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP