Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄCKLANDE VURM


Det var bäst som skedde,
hade blivit en ande av osämja.
En form av beskydd mot upproriskheten
där Jezibel klipper till så blåklockan
blir i alla regnbågens färger.
Hade inte stått ut med den makten.

Fick en hint om det
när jag sista dagen på jobbet
läste att vi måste vimpla fordon
med detta ondskans banér.
Jag vägrar färdas runt med propagandan
applåderades orenheten
och upproriskhetens välkomnande.

Det var bäst som skedde.
Jezibels ande fruktade att
konfronteras med Guds Ande.
Hatar detta vurmande dalt
med företeelsen.
Ändens tid är sannerligen nära.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-20 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar