Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varmt

Värmen väller in i huvudet genom porer näsa mun o hårsäckar.
Kidnappad av hettan låser sig min tankeförmåga.
Jag är en värmebölja
Fångad i en helvetesbuss.
Brandlarmet går i min pannlob
Jag svettas
Sjöar passeras lockandes med svalka
Stopp
Paradiset öppnas
jag stiger in och ut
Min kropp blommar av syre och en klar bris får mig att gå
Skakar hjärnan på plats
Själen poppar fram igen




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 171 gånger
Publicerad 2016-05-20 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge