Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner en stilla försommarmild vind ...

... blundar
och tänker 
att det är du
min älskade
som är
nära tätt intill
och andas ömt
mot min kind ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-20 17:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Njutbar känsla...
2016-05-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
På denh är sijten är du en mästare i din oförtröttliga optimism av förtolighetens livgivande förhoppning om kärlekens blommor vilka respekteras därmed.
2016-05-21

  Bibbi VIP
Jättefin.
2016-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP