Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förresten kan jag mode



det är att ha dieselbraxer
gucciväska ochet trasigt
hårspänne i ena dojjan.

som förresten är
inte har nåt jävla
märke. för det sitter

i själen och fårelov
att vara en bappelsin
gubbjävel?




Fri vers (Fri form) av änglar&demoner
Läst 166 gånger
Publicerad 2016-05-20 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner