Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

studio 54

travar in delegater.
såna där med kravatt
och sneda byxsnitt.

vi är nog i tensta
någonstans.

ett kilo tomater
kostar 2336 spänn
kilot och en ryssfemma
ett bättre vetande och
var fasen ligger masjävlar
om inte i en dvd-box och
kränger kräm som en oas
i ett bakåtsteg för det gick

fan inte för mig.

spasmhelvete.

haru en kula i ryggraden?
den tar vi bort med sallad-
skedar i bambuträ och lite
opera.

för ingen hör hur telefonen
tjuter i ett tomt rum.

nu hänger persiennerna
helt på högkant och det
gungar gremlins i takkronan
och jumanji kan inte stavas.

baklänges.

"herregud.jag känner hur
tiden vänder."

syr nog i en benjamin-
knapp i minfinauniform.

många blire.

men jag. jag trillade
av scenen. (måste nog
garva=)

tiptaptoe.
tiptaptoe.

tip.tap.toe.

killerjoe.

när går nästa plan till
typ asien? klockan fem?
är biljetten gratis saru?

säkert?

ops.

fanjagmåsteknulla.
och matrix sitter på
restaurang och skålar
och aaaaaaallllaaaaa
är liksom musikanter.

oavsett huvud och sånadär<
ovidkommande attiraljer.

får jag skjuta nu?








Fri vers (Fri form) av änglar&demoner
Läst 192 gånger
Publicerad 2016-06-10 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner