Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kul at tse



hur evolution fungerar
i ett mikroskåp.

ursäkta - men nu mpste
jag dansamed en institionell
jävel.




Fri vers av änglar&demoner
Läst 166 gånger
Publicerad 2016-06-10 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner