Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jesus



det här är jesus:

han vartvungen att nå
två åskådare på en
enmansläktare.

så han sa inte så mycket.
egentligen.

men avd fan bryr ni er om det.

ni tror ju inte ens på Gud.





Fri vers (Fri form) av änglar&demoner
Läst 178 gånger
Publicerad 2016-06-10 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner