Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

it aint over until the fat lady sings

and i am the one to say
when that is.

not some damn
hbohotshot.




Fri vers (Fri form) av änglar&demoner
Läst 158 gånger
Publicerad 2016-06-10 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner