Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

james morrison



och vem jag pratar till
och med i mina alster.<

kan du ju klura
ihjäl dig på.

det kan ni ju alla
slå en kullerbutta
över.och kring.och i.

och omtanke.
ÄR ETT JÄTTEFINT ORD.

krokbensjävel.

hur känns det att ha
en finne i baken förrwsten?

säkert som - hahahaha -

................ uppklarnande himmel..................

*gudvadjagärlycklig*

*gåochdöprästjävel*

hahahahha--

undertheinfluence-med vad heter han -

- ligger ängelbrektsgatan här around förresten?


.



























.... hahahaha......................................................................




Fri vers (Fri form) av änglar&demoner
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-10 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner