Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har inga vänner



där jag befinner mig.

jag har blodförvanter.

och det blir säkert ett grammatiskt
fel bara i den meningen.

i get to own a stage once
a week for a price of my
pride - not to mention my
mind - and the price set by

you? and you? and you+
and you? and you?

vadfanpratarjagengelskaför?

de ryckte ut ryggraden med
en sån där steril handske.

sedan dess måste jag gå
i terapi för att se grevinnan
och betjänten för jag fattar
fan inte.

gud vad jag är helig.

det blir ju aldrig något
gott nytt år.

de dör som döda löv.

och hörrupink - jag har inte haft
en dålig hårdag. det klev bara in en dansk-
jävel i mitt vardagsrum en dag och viftade
men en rosa dildo och jag var tvungen att
kapa en palljävel som skulle till sydafrika

och fick liksom elysium som et tjävla
blåmärke on my bloody ass och förresten -

borrar man ihjärnor utan bedövning?




Fri vers av änglar&demoner
Läst 198 gånger
Publicerad 2016-06-10 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner