Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förresten kan jag upplysa:



att det fungerar så här:

- jag går i döden för
mordet på mig själv.

säg den som inte skulle göra det.







Fri vers (Fri form) av änglar&demoner
Läst 165 gånger
Publicerad 2016-06-10 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner