Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ryssar, desh och pomperipossa



nu ska jag skriva en saga.

det ska jag inte alls det.

vad ska ni göra.
frågetecken.





Fri vers (Fri form) av änglar&demoner
Läst 245 gånger
Publicerad 2016-05-20 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner