Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dikt och förbannad verklighet



kul att google ändrar
sitt urval efter vad jag
skriver på en simpel
chat.

eller huruvida jag kliar
mig i baken i en skrubb.

inte var kommer du ifrån
inte när föddes du eller
inte - inte heller vad du
gör på den här planeten.

olja må vara en råvara nu.
och maskrosor går i första
majtåg och ler sniskigt.

haruhört värre poesi kan
jag slå dig påfingrarna:

- det har fan inte jag.











Fri vers (Fri form) av änglar&demoner
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-20 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

änglar&demoner
änglar&demoner