Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....och allt blir åter fött


Briser av liv

ligger lätt och naket
som en skönhets sömn i sagoland
så nära mitt överlevande vinterhjärta
åter


redo att älska



Som aurora var för novembernatt
rodnad himmel bakifrån
en tunn siluett av regnbåge sprängd i sälta


Så andligt nära du kommer mig

Kom igen




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-05-06 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson