Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virkesmod

Så mycket kärlek det ryms i träets ådring
Snirkligt skapat om ögat hinner fånga det mellan tanke o prat.
Djupt bäddat
gömt länge
nu naket
blottat för dig
om du vågar stanna
trots att det kommer att överleva dig
lite ärrat men evigt tigande
som om skönhet är svar nog




Fri vers (Fri form) av Figge
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-21 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Figge
Figge