Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jämförelseprocess "



Hundratjugo miljoner
Borrhål i ett flygplan
För att tillverka en "Airbus"

Över 200 miljoner nerv
Tråds signaler i hjärnan
För att tillverka en Dikt
eller skrivelse under
En halvtimme.

Logiska studier
Med statistik
Åt olika håll. Men kommer man någonsin
kunna undersöka och är det av intresse
vad som flyger längst. Utanför.
och Inuti. ..Tanken eller Maskinen
Egentligen. ..




Prosa av Sefarge VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-22 07:18



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En mycket relevant fundering, du skrivit om.
2016-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP