Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du min vän, kanske ... ......

Om jag tänker på dig från det jag vaknar
är det kärlek?
om du smyger in i drömmen
är det sant?
Om du finns i mina tankar dag som natt.....

Jag vet inte
Jag vet inte!

Jag vet bara att jag tänker på dig
Mycket

Skiträdd

Rör mig inte
säg inget
kom inte för nära

Snälla krama mig
säg vad du tycker
vidrör mig
så om med orden
så snälla låt mig förstå
Vad jag känner
eller tror att jag känner....


Hellre dör jag med tystnaden
än att såra dig
igen.....
och tystnad är bra
men....
jag vågar inget säga

Ändå lycklig i det jag är.....

Du är min vän
min älskade vän!




Fri vers (Fri form) av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-23 18:24



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
JAG KÄNNER MED DIG I DENNA TEXT...
2016-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen