Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007-05-11


Livet är för kort för att inte levas

 

Hon sökte regnbågens skimrande nyanser
och bad viskande om lyhördhet
bland stjärnor och kometer

Vandrade länge

planlöst
sorgset längtande

Och vände omsorgsfullt varje sten
minsta gruskorn

för att finna något gömt

något glömt
från förr och då
innan nu

Men fann intet




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-24 11:08



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Jag gillar din typ av texter-som berör djupare lager i vårt varande!

Läsaren är tvungen att både tänka och känna!

Inspirerande och välskriven text-tycker jag!
2016-05-26

  Fem hjärtan VIP
En mycket fin dikt om att inte lyckas fånga livet när det pågår..
2016-05-24

  Ninananonia VIP
Ja, du skriver de,t som livet om det varit tomt finns där inget...

Så fint uttänkt och skrivet...


2016-05-24

    Peter Söderqvist
Vackert skrivet om att inte finna
det hon söker.
2016-05-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar rubrik!
Den sista raden är en stark avslutning på en alltigenom bra text.
2016-05-24

  Andreas db Gustafsson
Jag tycker att livet är långt. Alldeles för långt. Och det är svårt att inte leva för annars vore man ju död...
2016-05-24

  rondell
En sanning värd att tänka på! Bra...
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP