Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Majbål

Någon såg dig
Ensam på en kvarterskrog i Malmö.


Ett med inredningen.
Ett med det dunkla.
Ett med det rökiga.
Ett med den självuppfyllande profetian.
Ett utan mig.


Som sol genom mina fingrar

Blev du sedd




Fri vers av Osannolika
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-24 18:01



Bookmark and Share


  Respons VIP
Starkt porträtt!
2016-05-29

  KYREUS of Sweden
C H R U S H.
2016-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika