Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Migrän (norrsken)

Det trummar inuti huvudet
Nej
Det trummar inte
Det klämmer
Nej
Jag kan inte beskriva
Det är migrän
Jag vill sova
Jag vill spy
Det gör så ont

Trycker armen så hårt mot ögonen
För att mörkret här inne inte är mörkt nog
För att huvudet gör för ont
Under ögonlocken
Ser jag
Stjärnfall
Snöflingor
Och norrsken

Norrsken
Under ögonlocken
Norrsken
Bara norrsken

Snart är jag borta




Fri vers av Annaerikakristina
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-24 23:21



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Fin beskrivning av ett smärtsamt,
jobbigt tillstånd!

Själv har jag ett ryggskott,
som hugger till som en kniv ibland!

Mycket frustrerande med smärta,
som vi tvingas leva med!

Hoppas det släpper snart!


2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Annaerikakristina
Annaerikakristina