Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte likt...

Halva
Eller hela?

Med trasigt allt som insats.

Fly (Går inte längre)
Fäkta (Mot vad?)

Men har jag råd?
Har jag verkligen det?

Är ju en klok investerare i allt utom just Stenöar...

Kan förvandla vatten till vin.
Testa mig gärna.

En sommar
Utan och med.

En investering
I vinst eller förlust
Utan varken målarduk eller säkerhet

Inte likt mig
Möjligtvis olikt

Jag ramlar i rulltrappor och kastar bensin på eld
Både oavsiktligt och
fullt medveten

I all hopplöst elände hör jag att jag skriker:

"Fågeljävel.
Må du flyga rakt hit och aldrig mer nån annan stans!
(Möjligtvis bort)"

Så går jag
och
bearbetar
min

Ornitofobi...






Fri vers (Fri form) av Lillith
Läst 199 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-25 15:03



Bookmark and Share


  Ardo Wejka
Vill du gifta dig med mig?
2016-06-10

    ej medlem längre
och Helt likt +
2016-05-25

  Peter Stjerngrim VIP
Gillar dina uttrycksfulla flöden ...
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Lillith
Lillith