Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DELAD GLÄDJE

Ja så blev det som med ketchupflaskan.
Först kom det inget sedan kom det mycket.

Vår dotter sa alltid under sin uppväxt att hon aldrig skulle gifta sig.
I pingsthelgen åkte hon och sambon till Stockholm för att besöka en släkting sa de.

På efter middagen fick jag ett mess med ett fint foto på henne och sambon.
De hade gift sig i Stadshuset.
En total överraskning för oss, men så roligt.

Min man var lite sur på mågen, han hade ju inte bett om vår dotters hand.
(Skämt förstås). Men är man femtio år så behövs det inte heller.

På måndag efter pingst föddes min dotters första barnbarn, en kille så fin.
Jag blev gammelmormor och min man gammelmorfar.
Pappan till den lille killen är vårt först barnbarn.

Lite omtumlande men roliga dagar med allt som skedde.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-25 15:13



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så kul! Barn gör
ju som de vill.
Mycket Du fått
vara med om!
2016-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP