Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten från känslorna

Fantastiskt

eller inte
att jag har så svårt
med mitt eget Jag


Bekymmersamt

att förstå
att det finns
någon som tycker annorlunda


Skevt

tänker att hon bara
möter självskador
då hon bara kan ge sår

Vansinne

att få kärlek till den grad
att hon funderar på att fly
lättare så




Lättare att fly än att tillåta sig själv att känna någonting
Lättare att gå loss med knogjärn av rakblad på den där balen
som är så jävla underbar och underbar och underbar


Fekk!















Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-25 20:05



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det kan bli komplicerat ibland när man får lust att dänga till människor när dom kommer för nära... J vet känslan o vad den kan leda en till och sen står man där allena.
2016-05-27

  M:tin
Berör!!!!!!
2016-05-25
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa