Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda

 

Det bodde en stor sorg

och skam

över det annorlunda

det som ändå var hans finaste

något han inte kunde

eller av andra

inte tilläts

förstå...

 

                     

"Hon höll honom,

gråtande i sin famn

och bad tyst till sin gud

att få axla hans

börda"                            

                                                      

                       

Ty avsaknaden

av samma

som alla andra,

smärtsamt hånande

överskuggade glädjen

och försökte kväva den unika

helt underbara

som han faktiskt var

och kanske egentligen ville,

fast inte vågade

men ändå borde

fått vara




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-27 16:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Verkligen bra och starkt!
2016-06-03

  Fem hjärtan VIP
Mycket berörande! Alla borde få vara sig själva!
2016-05-28

  Nils-Robert
Dikt som rör en nerv på många av oss.
2016-05-27

  Ninananonia VIP
Berörande skrivet... om den som är annorlunda...
2016-05-27

  Leo Rudolphzon
Bra fångat
2016-05-27

    Peter Söderqvist
Fin text om att inte få vara sig själv.

2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP