Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet vad jag vill....

Långsamt och längre in
Tar du mig jag är din
Nära dig vill jag vara
Utan kläder kroppar bara
Kyssar och smek gör mig het
Med dig det bästa jag vet




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 820 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-27 09:50



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
låter som en mysig inbjudan ;-)
2017-03-08

  Zandor
Underbart...
2016-09-11

    Bo Malte
härligt...
2016-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan