Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom vi ska

Kom vi ska besegra alla ensamma satar
-visa världen att vi gått hand i hand
-sitta lite för nära varandra på bussen
-stå på kanten till att drunkna i varandras ögon
Kom vi ska visa hur man överlever 14 timmar på en 60-madrass
-lära ut hur man kan konversera utan att röra på läpparna
-förklara hur vi upplevt tropisk hetta i regniga oktober
-viska högt nog för att ryktet ska få gå
Kom vi ska hoppas på framtiden
-spela lagomt hög musik
-hålla om varandra lite för länge o alldeles för hårt
-skrika bara till varandra om hur dagarna kan liknas vid ett dubbelflätat rep





Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-27 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)