Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske...?


Kanske var det lika bra
Att jag inte träffade dig
När du var här

Kanske var det lika bra
Att vi inte träffades
Mer än i dörren
Till ett möte
Jag inte
Kunde lämna

Kanske var det meningen
Att det gamla
Skulle få ligga orört
Oväckt
Vilande
Stilla

Inte störas och komma tillbaka
Av kramar och skratt
Av vackra gröna ögon
Som glittar och lyser ännu
Som de gjorde då
När allt var osagt
Vackert
Spännande och nytt
Men aldrig riktigt
Fullbordat

Kanske var det lika bra

Men det gör ändå ont
Därinne...


TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 304 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-05-27 14:51



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Mycket ömsint och vacker text
2016-05-31

  Nils-Robert
Smärta och ömhet.
2016-05-27

  Katinka VIP
Ett möte jag inte kunde lämna. Säger allt om känslorna som finns kvar. Fint!
2016-05-27

  Ninananonia VIP
Vackert...
2016-05-27
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT