Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer


Kärleken
så jagad
så eftertraktad

varför skulle den lämna mig så tom
så urlakad
när jag funnit den äntligen

så många försök
så många krossade kärl
så många tårar

kärleken efterlängtad
länge väntad på
varmt omsvärmad

när den kommer
erbjuder den
oro och ängslan

för ett hjärta slitet
en människa trött
skeptisk och uppgiven

finns det kärlek kvar
över till mig
är det besvikelse i förklädnad

finns det något sant
i denna kärlek
min kära

...låt mig inte tro något annat




Fri vers av King ink
Läst 715 gånger
Publicerad 2006-05-06 23:10



Bookmark and Share


  Havsjungfrun
Fint skrivet om något säkert många ensamma funderar över..bra!
2007-03-25

    NoMi F
Du skriver vad många av
oss känner, i alla fall jag
Finns det något över till mig
är det kärlek säg
Fint knåpat, många funderingar
som sätter sig precis där det skall
2006-05-09
  > Nästa text
< Föregående

King ink
King ink