Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allitteration


bokstaven F

fjärilsvingar fladdrar från fängelsets faror
försvarar framtiden från fallande fångar
fåglar flyger från fantasins fasansfulla färger
förbi fasaden
flyr folksamlingens falskspel
flickan fasar för framtidens främmande framfart
fastnar framför faderns fotografi




Fri vers av brokensoul
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-28 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brokensoul
brokensoul