Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej jag kan inte franska, man behöver väll inte kunna språket för att skriva dikter på det?


c\'est

c'est la vie
moi
c'est le amor
moi
c'est le obscurité
moi
c'est le merde
moi
c'est le français
moi
c'est la mort
moi




Fri vers av virre
Läst 572 gånger
Publicerad 2006-05-07 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre