Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oki, jag bekänner mig vara en sant troende ...


Om du tror dig veta ...

... vad kärlek är
och vad den har för
icke-signifikant
betydelse i våra liv  ...

... lär du 
bli varse att
du får lov 
att tänka om ...

Om inte förr
så den dag
då du förlorar
någon du 
älskar, tycker om
och verkligen bryr dig om ...

... som förgäves
på alla sätt och vis
försökte få dig 
till att se och förstå
hur mycket den dig
älskade, tyckte om
och brydde sig om ...

... men som
ständigt återkom
till att benämna
det den kände för dig
som den äkta kärleken ...

Något du 
överseende
viftade bort
med att den var
en obotlig romantiker
som ej förstod
att kärleken
med förälskelse och passion
var ett övergående 
inledande tema i varje
mer lyckad relation ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-30 22:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Bara så fint, detta är ett rop, lyssna på känslan, låt den nå henne vs honom. All typ av kärlek alla typer av uttryck den kan visa... Den som har monopol på benämning är minst kärleksfull mer hävdande om att den är ett recept utskrivet, med ett patent... NEJ, så är icke käleken... Den är i hela människan och fungerar bäst när den uttrycks naturligt, med den som är föremål för kraften i att älska någon hel...
2016-05-31

  Karina"Kia"
Stor stående Applåd!
Så vacket skört och rent skrivet och så rätt..exakt!

Men man kan alltid sjunga tycker ju jag
"Den blomster tid nu kommer med lust och fägring stor. Du nalkas ljuva sommar..............****
2016-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP